Welke ruit krijg ik?

Originele voorruit

Wij laten alleen originele fabriekskwaliteit autoruiten monteren .
Deze autoruiten worden rechtstreeks bij de O.E.M. autoglasfabrikanten Pilkington®, Saint-Gobain Sekurit®, AGC® en Guardian® gekocht.
Voorruiten worden door deze merken vervaardigd volgens dezelfde specificaties en productiestandaarden als de originele voorruit. Deze OEM-kwaliteit staat voor Original Equipment Manufacturer-kwaliteit.

Nieuwe voorruit
Deze autoruitleveranciers produceren in 1 productiegang zowel de ruiten met daarin het logo van de autofabrikant als de ruiten zonder dit logo. Technisch is er geen enkel verschil tussen deze originele ruiten.
De kwaliteit van deze ruiten is dus gelijk aan die van originele voorruiten.

Pilkington
Pilkington is ’s werelds grootste autoruitleverancier voor de automobielindustrie. Eén op de vier auto’s wereldwijd is uitgerust met Pilkington autoglas.
U komt autoglas van Pilkington tegen bij de eerste montage in Alfa Romeo, BMW, Ford, Peugeot, Saab en Volvo.
Saint-Gobain Sekurit
Saint-Gobain Sekurit is al ruim 80 jaar een toonaangevende fabrikant van autoruiten. Eén op twee Europese auto’s is dan ook uitgerust met autoglas van Saint-Gobain Sekurit.
U komt autoglas van Saint-Gobain Sekurit tegen bij de eerste montage in Audi , Citroen, Fiat, Mercedes, Opel, Renault, Seat, Skoda en Volkswagen.

AGC
Automotive Replacement Glass is een divisie van AGC Automotive in Europa. AGC is OEM-leverancier aan voornamelijk autofafrikanten origine.
U komt autoglas van AGC tegen bij de eerste montage in Honda, Hyundai, Suzuki en Toyota.

Guardian
Guardian Autoglas is een kleinere maar niet onbelangrijke speler in de autoglasmarkt en levert specifieke oplossingen voor niet alledaagse auto’s.